31 d’oct. 2011

Marrameu torra castanyes...

a la voreta del foc.

Castanyes calentes i panallets de pinyons. Rock català durant casi 3 hores (i seguir cantant moltes més). Una germana que no agafa claus i et desperta a les 3 del matí perquè l'obris. La mama patint per si passem gana durant els 2 dies que passaran de juerga i decideix omplir la nevera com si ens preparéssim per una guerra. Total, un pont de Tots Sants la mar de normal.

És un descans per agafar embranzida i començar els 2 mesos a Terrassa amb l'energia renovada. Val, ho admeto, em fa una mica de por... però la del Caribbean Blue no es rendeix fàcilment i confia que podrà amb tot (més li val).

I no només toca descansar, menjar i cantar... també aprofito per deixar de donar-hi voltes (suposo que tothom vol el que no té), que sinó després prenc una de les meves decisions que sorprenen i ningú entén. Silenciaré els dubtes dels nassos, que últimament fan massa soroll, i seguiré dissimulant.


Punt i apart.


Vaig prometre a una futura doctora que faria una llista de coses random que odio (amb accent obert a la "o", només per portar la contrària) i una altra de les que m'encanten. La faré, però vindrà en "fascículos" en plan Planeta DeAgostini: una de cada per entrada del blog. Aquí van les primeres.

- Beure aigua després de rentar-se les dents
+ L'olor a pa calent




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada