11 de juny 2012

Histèria pre-sele

Demà és el dia. El dia en que els que ja han dit adéu a l'escola s'enfrontaran a l'examen més important de les seves vides... (musiqueta inquietant pre-assassinat)

Sí, home! Només és un tràmit, la feina ja l'han fet durant aquests dos anys de batxillerat, que déu ni do. Toca un dia de nervis i dos més de "ah, doncs no n'hi havia per tant" i ala, l'estiu més llarg de les seves vides (i de bastant desmadre, pel que recordo) i començar la vida d'universitari, que és la millor (per això vaig escollir un grau beeeen llarg).

I un d'ells, dels pre-universitaris histèrics que porten dies ocupen les biblioteques, és el pollito. Sí sí, el petit dels Sainz Comas demostrarà (una altra vegada) que ell val, i molt. Encara que ara estigui una mica acollonit i "ai-que-no-es-passin-amb-l'examen-de-català", sé que farà un unes super-PAUs perque és un crack (i no ho dic perquè sigui el meu germanet, eh).

És més, no només farà unes super-PAUs, sinó que l'any que ve el tindré rondant pel Clínic. I l'ajudaré tant com pugui (tot i que no li caldrà) i tindrem converses-frikis de futurs metges repel·lents que faran fugir a la pollastre gran cap al sofà amb un "coi de metges, quin fàstic".

Força, pollito! 

















(que son pocos y cobardes)




- Que tot s'ensorri i els polítics ens enganyin però això sí "a por ellos, oe".
+ Canviar un "sin ti muero" per un "només tu em pots matar"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada